Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: Στέλεχος της ΝΔ απειλεί βουλευτές για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε μια σοβαρή καταγγελία προβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επικείμενη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, επικαλούμενη σχετικό δημοσίευμα, καταγγέλλει πως “στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να καλεί τους παραλήπτες ηλεκτρονικού μηνύματος να απειλήσουν συγκεκριμένους βουλευτές, των οποίων παραθέτει και τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων, για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών!”.

Ακόμη, στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα καλεί την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ” να καταδικάσει έμπρακτα και να διαγράψει όσους σχετίζονται με αυτήν την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού, ώστε να δείξει ότι δεν έχει σχέση και η ίδια με αυτήν”.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλά για τις “ευρωπαϊκές αξίες” της Ν.Δ, στελέχη του κόμματός του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταφράζουν τις αξίες αυτές σε απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Πιο συγκεκριμένα, στέλεχος της Ν.Δ. φέρεται να καλεί τους παραλήπτες ηλεκτρονικού μηνύματος να απειλήσουν συγκεκριμένους βουλευτές, των οποίων παραθέτει και τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων, για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση. Περιμένουμε, επίσης, από την ηγεσία της Ν.Δ. να καταδικάσει έμπρακτα και να διαγράψει όσους σχετίζονται με αυτήν την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού, ώστε να δείξει ότι δεν έχει σχέση και η ίδια με αυτήν”.