Καταγγελίες για «face control» στα μέλη των ΚΑΠΗ από τον Σίμο Δανιηλίδη

Πίσω από τις πόρτες των ΚΑΠΗ κρύβεται ο… Εύ-Σιμος που, σύμφωνα με καταγγελίες δύο αντιπολιτευόμενων παρατάξεων του δήμου Νεάπολης – Συκεών, περιμένει με το τουφέκι τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας και τους περνάει από face control.

«Ή γίνεσαι δημότης… ή δεν έχει κάρτα μέλους στα ΚΑΠΗ» είναι η φράση με την οποία υποδέχονται τους ηλικιωμένους οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΚΑΠΗ, όπως καταγγέλλουν οι δύο παρατάξεις «Άλμα στο Μέλλον» και «Λαϊκή Συσπείρωση», παρόλο που ο κανονισμός του ΚΑΠΗ αναφέρει πως «μέλος του ΚΑΠΗ μπορεί να γίνει κάθε Δημότης ή Κάτοικος του Δήμου».

Στην περίπτωση που οι καταγγελίες ευσταθούν, πρόκειται για ένα χτύπημα στις ευαισθησίες των ανθρώπων τρίτης ηλικίας και στην ανάγκη κοινωνικοποίησής και ενεργοποίησής τους. Και η ταλαιπωρία στην οποία πρέπει να υποβληθούν, προκειμένου να αξιοποιήσουν το δικαίωμά τους να γίνουν μέλη στα ΚΑΠΗ, τεράστια.

Κ. Δανιηλίδη, μια πιο ευαίσθητη αντιμετώπιση απέναντι στους ανθρώπους άνω των 60 θα ήταν απαραίτητη από εσάς, καθώς είστε κι εσείς στην ευαίσθητη ηλικία των ατόμων που γίνονται δεκτά από τα ΚΑΠΗ!

Γ.Α.