Καταστροφές σε περιοχές της χώρας έφερε η «Βικτώρια»

Σφοδρό είναι το χτύπημα της κακοκαιρίας “Βικτώρια” ειδικά στα δυτικά της χώρας και από τα ξημερώματα και μετά τα προβλήματα έγιναν αισθητά και στην πρωτεύουσα.

Τουλάχιστον 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων δέχτηκε η Πυροσβεστική από Νότια Προάστια και κέντρο από τα ξημερώματα έως το πρωί, ενώ μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί στην Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της Καλαμακίου και στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω συσσώρευσης υδάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λ. Μαρκοπούλου από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Κορωπίου.

Το σφοδρότερο χτύπημα όμως από την κακοκαιρία το δέχτηκε η Κέρκυρα, όπου από χθες έως σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 160 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και παροχές βοήθειας.

Θυελλώδεις πνέουν οι άνεμοι αυτή την ώρα στην Κέρκυρα εντάσεως 6-7 και τοπικός 8 μποφόρ.Πηγή Βίντεο: Corfuland.gr

Gepostet von Forecast Weather Greece am Dienstag, 12. November 2019

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στα Χανιά. Όλες οι δυνάμεις στο νησί είναι σε ετοιμότητα ενώ το πρωί καταγράφηκαν σημαντικά ύψη βροχόπτωσης.

Προβλήματα λόγω κατολισθήσεων έχουν αναφερθεί ακόμα, στις περιοχές Πλοκαμιανά και Σφηνάρι του δήμου Κισσάμου με τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν τους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

Στην Κεφαλλονιά επλήγησαν περισσότερο τα χωριά Νυφί και Αγία Ευθυμία.