Καθυστερεί η παράδοση τμήματος της περιφερειακής οδού Κατερίνης, καταγγέλλει ο Χρ. Γιαννούλης

Ολοκληρώθηκε εδώ και μήνες τμήμα της περιφερειακής οδού Κατερίνης, αλλά δεν παραδίδεται στην κυκλοφορία για προεκλογικούς λόγους, καταγγέλλει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος κατηγορεί τον περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο της πόλης, Σάββα Χιονίδη.

«Εδώ και μήνες έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο πρώτο και συγκεκριμένα το νότιο τμήμα της περιφερειακής οδού της Κατερίνης, μήκους περίπου 5 χιλιομέτρων, αυτό δεν παραδίδεται στους πολίτες», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Γιαννούλης στην οποία προστίθεται: «οι κύριοι Τζιτζικώστας και Χιονίδης, αναμένουν την κατάλληλη στιγμή, πριν από τις εκλογές για να … κόψουν τις κορδέλες».

Επισημαίνεται, επίσης, ότι  το έργο δημοπρατήθηκε το 2011 και δεν δόθηκε ακόμα στην κυκλοφορία με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται κάτοικοι της περιοχής και τουρίστες. Καταλήγοντας, ο κ. Γιαννούλης, κατηγορεί τον συνυποψήφιό του, Απ. Τζιτζικώστα, ότι τον Οκτώβριο του 2013 επιθεωρούσε τα έργα και διαβεβαίωνε ότι η Περιφερειακή Οδός της Κατερίνης θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στο τέλους του 2015.