«Κατσικοκλέφτες…»

«Είναι κατσικοκλέφτες, το βιοτικό τους επίπεδο δεν είναι τόσο υψηλό όπως των Ελλήνων», ανέφερε σήμερα ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης αναφερόμενος στους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 ο κ. Ζορπίδης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου κατηγορώντας την ότι ”έχει κομματικά ένσημα” και δεν έχει προσφέρει τίποτα στην Θεσσαλονίκη.

«Δεν κατάλαβα γιατί με λέει πατριδοκάπηλο, τιμή μου που ήμουν αντιδήμαρχος με τον Παπαγεωργόπουλο, έχω προσφέρει σε αυτήν την πόλη» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μιχάλης Ζορπίδης πάντως δεν είχε χρησιμοποιήσει τους ίδιους χαρακτηρισμούς για τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Πώς να το κάνει άλλωστε; Είχε καθίσει και ο ίδιος στο εδώλιο του δικαστηρίου αλλά τελικά αθωώθηκε για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης. «Αν και προϊστάμενοι των οικονομικών υπηρεσιών, ουδεμία ανάμιξη αποδείχτηκε ότι είχαν, ενώ αγνοούσαν εκ της θέσης τους τα αδικήματα που συνέβαιναν» είχε αποφανθεί το πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Κ.

(φωτογραφία από τα δημοσιεύματα της εποχής)