Καβάλα: «Έφαγα τους δύο» τα πρώτα λόγια του δράστη

Σοκαρισμένη  η Καβάλα στο άκουσμα της είδησης ότι μια 67χρονη μητέρα και ο 42χρονος γιος της, έπεσαν νεκροί μετά από καβγά με τον γείτονά τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια και ξεκίνησε λογομαχία με τον δράστη,  πρώην υπάλληλο του δήμου Νέστου, για τη θέση στάθμευσης που χρησιμοποιούσε ο γιος της για το φορτηγό του, ενώ και στο παρελθόν είχαν συχνά προστριβές για τον ίδιο λόγο. Στη συνέχεια ο 42χρονος και η 67χρονη πήγαν στο σπίτι του 50χρονου για να ζητήσουν εξηγήσεις και έπειτα από έντονη λογομαχία ο 50χρονος πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε μάνα και γιο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Αμέσως μετά ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Χρυσούπολης, ομολογώντας το διπλό έγκλημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στράφηκε εναντίων γειτόνων που βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Center TV αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο δράστης είπε: «Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα λέει! Είχε πρόβλημα το παιδί.»