Κεφαλονιά: Έρευνες για το θάνατο 20χρονης σε γιοτ Μεξικανού μεγιστάνα

Έρευνες για τις συνθήκες θανάτου μίας 20χρονης Αυστραλής μπλόγκερ, η οποία βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε γιοτ Μεξικανού δισεκατομμυριούχου στην Κεφαλονιά και κατέληξε ενώ μεταφερόταν με αεροσκάφος στο νοσοκομείο, πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με το BBC, το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη. Το γιοτ ανήκει στον Μεξικανό μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπαϊγιέρες. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Μπαϊγέρες και η οικογένειά του είχαν αποβιβαστεί από το γιοτ μέρες πριν από το συμβάν.

Οι συνθήκες του θανάτου της 20χρονης Σινέιντ ΜακΝαμάρα παραμένουν αδιευκρίνιστες. Ελληνικά ΜΜΕ που επικαλείται το BBC ανέφεραν ότι οι ελληνικές αρχές διέταξαν να παραμείνει το σκάφος στο λιμάνι του Αργοστολίου όσο διαρκούν οι έρευνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Australian» μόνο τα μέλη του πληρώματος βρίσκονταν στο σκάφος όταν η 20χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Συγγενής της 20χρονης δήλωσε στην «Daily Telegraph» ότι η οικογένειά της δεν γνωρίζει ακόμη τα αίτια του θανάτου της και ότι ενδεχομένως να επρόκειτο για ατύχημα. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, τόσο η μητέρα όσο και η αδερφή της 20χρονης βρίσκονταν καθ’ οδόν προς την Ελλάδα για να την επισκεφθούν όταν πληροφορήθηκαν το θάνατό της.

BBC