Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Ν. Πορτοκάλογλου στη Θεσσαλονίκη

To dailythess.gr σας στέλνει στη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου το Σάββατο 18 Μαρτίου στο ΜΥΛΟΣ CLUB. Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, η οποία θα περιλαμβάνει μόνο την είσοδο στη συναυλία, για να δουν τον αγαπημένο τους μουσικό. Το μόνο που ζητάμε από σας είναι να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook ή, αν το έχετε ήδη κάνει, να κοινοποιήσετε αυτήν την ανάρτηση. Οι δυο τυχεροί θα αναδειχθούν ύστερα από κλήρωση, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν το Σάββατο το πρωί. Τα ονόματα των νικητών θα υπάρχουν στην είσοδο του ΜΥΛΟΣ CLUB.

Restart

“Εντελώς αυθόρμητα σε μια πρόβα μου προέκυψε η ιδέα να ονομάσω το φετινό πρόγραμμα Restart. Έχω κάνει αρκετές επανεκκινήσεις στο παρελθόν. Όμως, αυτό τον παράξενο χειμώνα που μπαίνει, αισθάνθηκα την ανάγκη να αλλάξω όχι μόνο σελίδα αλλά και βιβλίο. Με νέα τραγούδια, νέους συνεργάτες, νέο ήχο. Η δίψα παραδόξως αντί να σβήνει, μεγαλώνει. Ίσως φταίει που όλοι ψάχνουμε να βρούμε ένα αντίδοτο μέσα στο δηλητηριώδες περιβάλλον που ζούμε τα τελευταία χρόνια”, αναφέρει ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

“Θα περάσει κι αυτό”, “Αν μια φορά ρωτούσες” και τώρα το “Εισιτήριο” είναι τα τρία τραγούδια που ήδη κυκλοφόρησαν από το νέο του άλμπουμ το οποίο θα έλθει μέσα στους πρώτους μήνες του ’17. Οι “Ευγενείς αλήτες” είναι η νέα του μπάντα. “Όλοι οι μουσικοί είμαστε κατά βάθος περιπλανώμενοι, αλήτες. Στο δρόμο κάποιοι σκληραίνουν από τις κακουχίες και γίνονται κυνικοί. Κάποιοι άλλοι, όμως, παραμένουν πεισματικά ευαίσθητοι και ονειροπόλοι σαν παιδιά. Αυτούς ψάχνω πάντα, αυτοί θέλω να είναι οι συνοδοιπόροι μου. Ανακάλυψα ξανά νέους ταλαντούχους μουσικούς και είμαι ευτυχής. Οι πρόβες είναι παιδική χαρά: απολαμβάνω κάθε νέα ιδέα, κάθε νέο ήχο και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τις ευγενείς αλητείες μας”, σημειώνει.
INFO
Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ημερομηνία: Σάββατο 18 Μαρτίου

Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Εισιτήριο θεάματος: 12€, Προπώληση: 10€