ΚΙΝΑΛ: Νέος Τομέας Επικοινωνίας με αναβαθμισμένη Πέννυ…

Αλλαγές και νέα πρόσωπα ανακοίνωσε για τον Τομέα Επικοινωνίας του, το ΚΙΝΑΛ, με τον αρμόδιο «τομεάρχη» του Κινήματος, Κυριάκο Κυριάκο, να προσπαθεί να μοιράσει την τράπουλα.

Στα βασικά πόστα βέβαια δεν άλλαξε τίποτα: ο Παύλος Χρηστίδης παραμένει εκπρόσωπος Τύπου, ο Φίλιππος Φιλιππακόπουλος, σύμβουλος επικοινωνίας της προέδρου και ο Νίκος Βοσδογάνης διευθυντής του γραφείου Τύπου. Αναλυτικά ο Τομέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ είναι:

  • Γραμματέας: Κυριάκος Κυριάκος, Σύμβουλος Επικοινωνίας / Δημοσιογράφος
  • Αναπληρώτρια: Ανδριάννα Αλεβίζου, Φιλόλογος, Νομικός, PP Master
  • Αναπληρωτής: Δημήτρης Οικονόμου, Οικονομολόγος
  • Εκπρόσωπος: Παύλος Χρηστίδης, Δικηγόρος
  • Αναπληρωτής: Παναγιώτης Βλάχος, Νομικός
  • Αναπληρώτρια: Ζέφη Δημαδάμα, Πανεπιστημιακός, Περιβαλλοντολόγος
  • Σύμβουλος Επικοινωνίας προέδρου: Φίλιππος Φιλιππακόπουλος, Δημοσιογράφος
  • Διευθυντής Γραφείου Τύπου: Νίκος Βοσδογάνης, Δημοσιογράφος

Γραμματεία Τομέα:

Πέννυ Δαλαμπούρα, Ιατρός
Νίκος Ιωσήφ, Σύμβουλος Διοίκησης Επιχειρήσεων
Γιώργος Κίσσας, Πολιτικός Επιστήμονας
Έλλη Κοκολιού, Διεθνολόγος
Έφη Παγκάλου, Δημοσιογράφος
Μαρία Τσέλιου, Μηχανικός

Στην απερχόμενη Γραμματεία του Τομέα Επικοινωνίας συμμετείχαν οι: Αλεξακος Κωνσταντινος, Ασημακοπουλος Κωστας, Κάζα Γεωργια, Καρύδης Δημητρης, Σταματόπουλος Γιώργος και Στάμου Δημήτρης. Δηλαδή από την παλιά Γραμματεία δεν μένει κανείς, ούτε ο έμπειρος Δημήτρης Καρύδης. Γιατί άραγε;

Ωστόσο οι αλλαγές έχουν και ξεχωριστό ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη. Στη νέα Γραμματεία του Τομέα του ΚΙΝΑΛ, απο τη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει η γιατρός, Πέννυ Δαλαμπούρα, μέλος της Κ.Ε. του κόμματος και εκ των στενών συνεργατών… του Νίκου Ανδρουλάκη. Είναι οι ισορροπίες που λέγαμε.

Η Πέννυ λοιπόν αναβαθμίζεται και προφανώς θα αναλάβει κάποιο ρόλο στα επικοινωνιακά της Θεσσαλονίκης, καθώς από τέτοια το τοπικό ΚΙΝΑΛ δεν έχει και χρειάζεται. Πάντως ο Κυριάκος, όχι ο Κούλης, έχει μιλήσει για έναν επικοινωνιακό σχεδιασμό που περιλαμβάνει και “περιφερειακά συμβούλια επικοινωνίας”. Θα γίνουν, και αν γίνουν, το της Κεντρικής Μακεδονίας θα το αναλάβει η Πέννυ; Μένει να δούμε την εξέλιξη, διότι επίκειται και η ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής…

Φ.Δ.