ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Κλείνουν το ψηφοδέλτιο στην Α’ Θεσσαλονίκης

Εντός των επόμενων ημερών ή ακόμα ωρών, αναμένονται οι ανακοινώσεις από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ για το ψηφοδέλτιο στην Α Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες λένε ότι το ψηφοδέλτιο είναι σχεδόν έτοιμο. Υπάρχει μάλιστα και σχετική εισήγηση από την Νομαρχιακή Εκλογική Επιτροπή του κόμματος. Τα προβλήματα που υπάρχουν, όπως ακούμε, είναι ήσσονος σημασίας και συνδέονται κυρίως με την ποσόστωση των γυναικών, αλλά εκτιμάται ότι θα λυθούν σύντομα.

Να σημειώσουμε ότι τα ονόματα που ήδη έχουν ανακοινωθεί, είναι τα εξής: Κ. Αβραμίδης, Κ.Γιαννακίδου, Χ. Καστανίδης, Κ. Κυριάκος, Γ. Μαγκριώτης, Σ. Μουτίδου, Ν. Ξυλούρης, Α. Σαουλίδης, Ν. Σπυροπούλου.

Η Νομαρχιακή Εκλογική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Θεσσαλονίκης, ετοιμάζει επίσης και την διεύρυνση της με νέα επώνυμα στελέχη από το χώρο της κεντροαριστεράς και εντός των ημερών θα συγκαλέσει και την πρώτη μεγάλη συνεδρίαση της.

Όσο για τους υποψήφιους που έχουν ανακοινωθεί, ήδη κάποιοι, όπως ο Αντώνης Σαουλίδης, έχουν ξεκινήσει τον προεκλογικό τους αγώνα και δείχνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις. Μάλιστα ο Αντώνης Σαουλίδης, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «αφίσα» για την υποψηφιότητα του, με το σύνθημα, «Ένας από εμάς».

Από ονόματα άλλων υποψηφίων έχουν ακουσθεί πολλά, όπως Μ. Λυκουργιώτη, Κ. Χαριτωνίδης, Γ. Πιτσιόρας, Π. Δαλαμπούρα, Χ. Τζίνεβης, Γ. Πινακίδης, Αν. Τελίδης, Α. Αργυριάδης, Γ. Τρελόπουλος, κ.α.

Φ.Δ.