Κρήτη: Άφησαν το σκυλί στο αυτοκίνητο και πήγαν για ψώνια

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από υποκατάστημα γερμανικού ομίλου σούπερ μάρκετ στις Μουρνιές στα Χανιά. Όπως καταγγέλθηκε στο zarpanews, μια οικογένεια, πήγε να κάνει τα ψώνια της ενώ εγκατέλειψε μέσα στο εικονιζόμενο τζιπ, έναν σκύλο, με ολόκλειστα τα παράθυρα για πολλή ώρα.

Με την θερμοκρασία στα ύψη, το σκυλάκι ασφυκτιούσε μέσα στο πορτ-μπαγκάζ χωρίς νερό και εγκλωβισμένο δίπλα σε ένα παιδικό καροτσάκι ενώ τόσο ο οδηγός όσο και η σύζυγός του, αφού τελείωσαν τα ψώνια τους και γύρισαν χαλαροί πίσω αντιμετώπισαν με ειρωνεία και επιθετικότητα τις παρατηρήσεις που δέχτηκαν για την συμπεριφορά τους. Στη συνέχεια αναχώρησαν, απειλώντας μάλιστα με κυρώσεις για πιθανή δημοσίευση του συμβάντος.

Μάλιστα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το όχημα έχει το αυτοκόλλητο του γιατρού, μια ιδιότητα που παραπέμπει σε ένα υποτιθέμενο ενδιαφέρον για τη ζωή.

Νωρίτερα, όταν η μάρτυρας αντιλαμβανόμενη ότι το σκυλί ήταν κλεισμένο στο πορτ μπαγκάζ, ζήτησε από τους υπεύθυνους του καταστήματος να ανακοινώσουν στα μεγάφωνα την πινακίδα του οχήματος, έλαβε την απάντηση ότι το κατάστημα, δεν διαθέτει μεγάφωνα.