ΚΘΒΕ: Θεατρικά Εργαστήρια για παιδιά και στη Μονή Λαζαριστών

Τα Θεατρικά Εργαστήρια για νήπια, παιδιά και εφήβους από 4 έως και 17 ετών, που διοργανώνει στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών και στο  Βασιλικό Θέατρο το ΚΘΒΕ, επεκτείνονται και δημιουργούνται νέα τμήματα στη Μονή Λαζαριστών. Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινάει η μαγεία του θεάτρου, με τη μύηση των παιδιών και των νέων σε έναν κόσμο φαντασίας, δημιουργίας και έκφρασης.

Οι εγγραφές αρχίζουν στις 27 Σεπτεμβρίου και ισχύει η ίδια τιμολογιακή πολιτική που τηρήθηκε την περσινή χρονιά . Θα προσφερθούν ειδικά διαμορφωμένα πακέτα γνωριμίας για την Μονή Λαζαριστών. Θεατρικές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμοί, παιχνίδια ρόλων και τεχνικές δράματος στην εκπαίδευση προσφέρουν τη  δυνατότητα να αναπτυχθεί η δημιουργικότητα, η φαντασία και η ομαδικότητα με την καθοδήγηση έμπειρων θεατροπαιδαγωγών.

Η αξιοποίηση και δραματοποίηση παραμυθιών, μύθων, αυτοσχέδιων ιστοριών και θεατρικών κειμένων, τροφοδοτούν τη γνώση και τη φαντασία, καλλιεργούν τα αισθητικά κριτήρια και ανοίγουν νέους δρόμους έκφρασης. Αντικείμενα, κοστούμια, μουσική, φώτα, επισκέψεις στη σκηνή και γνωριμία με συντελεστές των παραστάσεων εξοικειώνουν τους νεαρούς θεατές με τον μαγικό κόσμο του θεάτρου. Το πρόγραμμα τελειώνει στις 27 Μαΐου 2017.

Για να πληροφορηθείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Θεατρικών Εργαστηρίων και το κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΚΘΒΕ www.ntng.gr ή επικοινωνήστε με την Κωνσταντίνα Ματζίρη, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ. στο τηλέφωνο 2315200029.