Λ. Ωραιόπουλος: Μετέτρεψε την επιθυμία του σε δεδομένο ο κ. Ζάχαρης

“Ο κύριος Ζάχαρης στο τελευταίο δελτίο τύπου της παράταξης του βιάστηκε να δηλώσει ότι ο Λάζαρος Ωραιόπουλος υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» δεν θα συμμετάσχει σε δημόσιες συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων στο Δήμο Νεάπολης Συκεών” αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών και επικεφαλής της παράταξης «Άλμα στο Μέλλον» Λάζαρος Ωραιόπουλος και προσθέτει: “Στην πραγματικότητα εκφράζει την επιθυμία του”.

Αναλυτικά, η δήλωση του Λ. Ωραιόπουλου:

“Ο κύριος Ζάχαρης στο τελευταίο δελτίο τύπου της παράταξης του βιάστηκε να δηλώσει ότι ο Λάζαρος Ωραιόπουλος υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» δεν θα συμμετάσχει σε δημόσιες συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων στο Δήμο Νεάπολης Συκεών. Στην πραγματικότητα εκφράζει την επιθυμία του.

Ωστόσο θα τον στεναχωρήσουμε αφού ο Λάζαρος Ωραιόπουλος με μεγάλη χαρά θα συμμετάσχει στο δημόσιο διάλογο με όλους τους υποψηφίους δημάρχους. Αναμένουμε τις προτάσεις για την οργάνωση του διαλόγου.

Όμως δε μπορούμε να μην αναρωτηθούμε γιατί ο κύριος Ζάχαρης εξαντλεί όλη του την προεκλογική ενέργεια σε επαναλαμβανόμενες επιθέσεις εναντίον μας, ενώ είναι γνωστό ότι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι που προέρχονται από την αντιπολίτευση αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής τους στους τωρινούς δημάρχους, πολύ περισσότερο όταν αυτοί βρίσκονται ήδη πολλά χρόνια στην εξουσία.

Προφανώς γνωρίζει κάτι που τον ανησυχεί ιδιαίτερα και τον κάνει νευρικό μαζί μας. Συνιστούμε ψυχραιμία, γιατί το μόνο που καταφέρνει με αυτή την τακτική, είναι να επιδεινώνει τα πράγματα για τον ίδιο ακόμα περισσότερο.”