Λεβέντης: κυρία – κυρία ο Γερμανός πρέσβης με απείλησε

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης έχει αρχίσει να θυμίσει πεντάχρονο που παραπονιέται στη δασκάλα γιατί μαλώνει με τα άλλα παιδάκια.

Σηκώθηκε λοιπόν χθες στον πίνακα και το είπε το ποίημα. «Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε, μου είπε αν δεν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα μπείτε στην Βουλή. Και ο Αμερικανός πρέσβης, τα ίδια», είπε ο πρόεδρος Βασίλης και καμαρωτά και λεβέντικα αποφάνθηκε πως «η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών ».

Μιλάμε μετά την ρηξικέλευθη αυτή τη τοποθέτηση οι εξελίξεις βαίνουν ραγδαίες. Ο πρόεδρος Βασίλης προέβλεψε πως πάμε οπωσδήποτε για εκλογές τον Μάρτιο. «Δεν μπορεί να κάτσει πάνω από τρεις εβδομάδες (σσ. αφού φύγει ο Καμμένος), έτσι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση κουρελού που θα γελάνε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος Βασίλης.

Δεν έχει σημασία που έχει προβλέψει πρόωρες εκλογές ίσαμε 13.567 φορές και δεν του βγήκε. Η προσπάθεια μετράει. Η μαντεψιά τζάμπα είναι. Μετά το γύρισε και στην ψυχανάλυση χωρίς να ξεχνά και την μεταφυσική διάσταση της πολιτικής. Υπάρχει και τέτοια κατά τον πρόεδρο Βασίλη.

«Αυτή η Βουλή εδώ είναι καταραμένη» είπε ο πρόεδρος – πνευματιστής παύλα εξορκιστής, Βασίλης και ξέσπασε να διώξει τα δαιμόνια:  «Έγιναν το 2015 εκλογές με λίστα. Στο 151 ο Τσίπρας θα υπολογίζει την Μεγαλοοικονόμου που είναι με ψήφους της Ένωσης Κεντρώων. Δεν υπάρχει ηθική πια, είναι ξεφτιλισμένα όλα, είναι πρόστυχοι»….

Φ.Δ.