Ματαιώθηκε μετά τις έντονες αντιδράσεις το… σχολικό Survivor

Ματαιώθηκε η διοργάνωση απομίμησης Survivor σε σχολείο της Πάτρας μετά τις έντονες αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η σχετική απόφαση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Στο χώρο του διαδικτύου ξέσπασε πόλεμος. Σε αφίσα που κυκλοφόρησε οι μαθητές καλούνταν να ζήσουν μια απομίμηση των όσων συντελούνται στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι… Πρωταγωνιστές του παιχνιδιού απομίμησης η Ελένη Δάρρα και ο μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης.

Να σημειωθεί ότι μέσω του διαδικτύου μεγάλος αριθμός γονέων και κηδεμόνων αλλά και εκπαιδευτικών έθεσε ευθέως ερώτημα για τη νομιμότητα του «δικαιώματος» ενός συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων να προχωρά σε μία τέτοια πράξη χωρίς την έγκριση τόσο του συνόλου των γονέων και κηδεμόνων όσο και της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου, αλλά και της αρμόδιας διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αυγής», ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας παρενέβη και δήλωσε ότι δεν είχε ενημερωθεί για το περιεχόμενος της εκδήλωσης, ζητώντας έγγραφες εξηγήσεις για την απόφαση του Συλλόγου Γονέων. Ο Σύλλογος, μετά τις αντιδράσεις, ακύρωσε την εκδήλωση.

Μέλος του Συλλόγου, επιβεβαιώνοντας την ακύρωση της εκδήλωσης, δήλωσε στην «Αυγή» ότι η Ελένη Δάρρα είχε προσκληθεί απλώς γιατί ήταν μαθήτρια στο συγκεκριμένο σχολείο.