Μαξίμου: Αγαστή συνεργασία της ΝΔ με την παραδημοσιογραφία και τη διαπλοκή

«Ανάξιο σχολιασμού» χαρακτηρίζει το Μαξίμου δημοσίευμα της εφημερίδας ΝΕΑ», του υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη, Β. Μαρινάκη, το οποίο έσπευσε να υιοθετήσει η Μ. Σπυράκη, απευθύνοντας σχετικό ερώτημα προς στην κυβέρνηση.

«Θα ήταν ανάξιο σχολιασμού ένα από τα δεκάδες, καθημερινά άθλια δημοσιεύματα των εφημερίδων του υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη, κ. Μαρινάκη, εάν δεν το υιοθετούσε με την ανακοίνωσή της η κ. Σπυράκη», αναφέρει το Μαξίμου σχολιάζοντας ερώτηση της εκπροσώπου της ΝΔ.

Η Μ. Σπυράκη, σύμφωνα με το Μαξίμου, αναπαράγει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των «Νέων» και ρωτά την κυβέρνηση αν «διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο Σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της;».

 Το Μέγαρο Μαξίμου κάνει λόγο για «αγαστή συνεργασία της παραδημοσιογραφίας, της διαπλοκής και της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, χωρίς καμία αιδώ. Έτσι εξηγείται άλλωστε και η σιωπή του αρχηγού της ΝΔ για την εμπλοκή Μαρινάκη στη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου Noor1».