Το Μέγαρο Μαξίμου… ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Κυβερνητικές πηγές σχολίασαν την ομιλία του Κυριάκου Κητσοτάκης στη ΔΕΘ… ευχαριστώντας τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος «με τη σημερινή του εμφάνιση θύμισε σε όλους τους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι και τι υποστηρίζει.»

«Θύμισε ότι οι απόψεις του είναι πιο ακραία νεοφιλελεύθερες από αυτές των δανειστών  με τους οποίους άλλωστε ως κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της καταστροφής, υπέγραφε λευκά χαρτιά βυθίζοντας τη χώρα στη φτώχεια. Τότε που είχε δεσμευτεί για 15.000 απολύσεις στο δημόσιο και για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές» σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης τα κυβερνητικά στελέχη ότι «ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου  Siemens δεν βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να πει για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και τη 2η αξιολόγηση» και εξήγγειλε  «περικοπές ύψους 3.5 δισ. στην υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος, υποσχόμενος να συνεχίσει την πολιτική που από το 2010 κατέστρεψε τη χώρα και την οικονομία». Το Μαξίμου επίσης αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον.»