Μία σοβαρή καταγγελία από φοιτήτριες «θαμμένη» στα συρτάρια του πανεπιστημίου Μακεδονίας

Μία σοβαρή καταγγελία από φοιτήτριες βρίσκεται εδώ και μήνες «θαμμένη» στα συρτάρια του πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Συνολικά δέκα φοιτητές έχουν ξεκινήσει μία ιδιότυπη αποχή από συγκεκριμένο μάθημα στο τμήμα Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών διαμαρτυρόμενοι για τη συμπεριφορά συγκεκριμένου καθηγητή, τον οποίο μεταξύ άλλων καταγγέλλουν και για απρεπή μηνύματα που έχουν δεχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγελία που έχει γίνει από τις φοιτήτριες έχει φτάσει τόσο στα χέρια του πρύτανη του πανεπιστημίου Αχιλλέα Ζαπράνη όσο και στον πρόεδρο του τμήματος οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει λύση στο πρόβλημα που υπάρχει.

Η καταγγελία κάνει λόγο «για μηνύματα που δεν αρμόζουν στη σχέση φοιτητή – καθηγητή» ενώ γίνεται λόγος και για το γνωστικό επίπεδο του συγκεκριμένου καθηγητή.

Μάλιστα ο πρόεδρος του τμήματος φέρεται να έχει λάβει στα χέρια του και αντίγραφα από μηνύματα «σε ανάρμοστο ύφος» που φέρεται να έχει στείλει ο συγκεκριμένος καθηγητής σε φοιτήτρια.

Ωστόσο, παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει το πρόβλημα δεν έχει λυθεί μέχρι σήμερα καθώς η αναφορά που έχει υποβληθεί παραμένει στα συρτάρια του πανεπιστημίου χωρίς να υπάρχει επίσημη απάντηση για την εξέλιξη της υπόθεσης. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμφισβητήθηκε από τους υπεύθυνους η αξιοπιστία των καταγγελιών ενώ υπάρχει φόβος ότι οι φοιτητές έχουν στοχοποιηθεί μετά τη διαμαρτυρία τους για το συγκεκριμένο καθηγητή.