«Μια ζωή την έχουμε» σήμερα στο Βασιλικό Θέατρο για φιλανθρωπικό σκοπό

«Μια ζωή την έχουμε», ένα μουσικό αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Βασιλικό Θέατρο. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο όμορφες μελωδίες, αναμνήσεις και αγαπημένα τραγούδια διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι πιο σημαντικές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου θα ζωντανέψουν την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Βασιλικό Θέατρο.

Ο Βασίλης Λέκκας, η Ματθλίδη Μαγγίρα, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Εύη Σιαμαντά και η Ευτυχία Μητρίτσα θα ερμηνεύσουν τραγούδια που χάραξαν σημαντική πορεία στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου και παραμένουν μέχρι σήμερα πολύ αγαπημένα.

Μέσα από τις μελωδίες και τις χορογραφίες θα ζωντανέψουν «χρυσές στιγμές» της μεγάλης οθόνης. Οι αναφορές της μουσικής παράστασης αρχίζουν από τα ασπρόμαυρα καρέ των ταινιών της δεκαετίας του 1960 και φτάνουν μέχρι τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, με τραγούδια που υπογράφουν οι: Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Ζαμπέτας κ.α..

Όλα τα έσοδα της βραδιάς από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τις ανάγκες του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο και του Ορφανοτροφείου «Η Μέλισσα».

Πληροφορίες

Βασιλικό Θέατρο (πλατεία Λευκού Πύργου)
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: Πλατεία και θεωρεία: 10€, Εξώστης: 8€, φοιτητές κάρτα ανεργίας : 5€

Προπώληση: στην ηλεκτρονική σελίδα της viva, www.viva.gr

Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυροhttp://www.paidikoxorio.gr/web/

Ορφανοτροφείο Θηλέων Η Μέλισσαhttp://www.stegimelissa.gr/