Μήνυμα στήριξης στη Φώφη Γεννηματά από τη βουλευτή Δράμας Χαρά Κεφαλίδου

Μήνυμα ενότητας με έμφαση στον πολιτικό και προγραμματικό λόγο έστειλε από τις Συκιές η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης της Δράμας Χαρά Κεφαλίδου, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Νεάπολης-Συκεών εν όψει των εκλογών για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Η Χαρά Κεφαλίδου ήταν η κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας γυναικών της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νεάπολης-Συκεών την περασμένη Παρασκευή στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών, με θέμα «Στηρίζουμε τη γυναίκα, τον άνθρωπο, την πολιτικό, την οραματίστρια», στο οποίο παραβρέθηκαν περισσότεροι από 270 πολίτες και μέλη του κόμματος.

«Η απόφαση για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα που φιλοδοξεί να εκφράσει το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας προτείνοντας ριζικές τομές και μεταρρυθμίσεις στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, οφείλει να γίνεται με τη σοβαρότητα που αρμόζει σε ένα τέτοιο εγχείρημα», ανέφερε μεταξύ άλλων η βουλευτής Δράμας, και πρόσθεσε: «H Φώφη Γεννηματά ήταν η μόνη που βρήκε το θάρρος να κάνει πράξη αυτό που κανείς δεν είχε διεξοδικά και ολοκληρωμένα αποτολμήσει: Άνοιξε τις διαδικασίες για την ένωση των κατακερματισμένων δυνάμεων του χώρου. Έχουμε έναν στιβαρό προγραμματικό λόγο, έχουμε πρόγραμμα και μ’ αυτό κατεβαίνουμε και ανοίγουμε την κουβέντα για τη διεύρυνση του χώρου».

Όπως τόνισε, «τώρα χτίζεται λιθαράκι-λιθαράκι η αυριανή ενότητα. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, οι αιχμές, η προσπάθεια για προσωπική προβολή πατώντας πάνω σε συνυποψήφιους, όσο κι αν δίνει πρόσκαιρη εικόνα υπεροχής, σκάβει το λάκκο μας. Ο κόσμος που καλούμε σήμερα να μας εμπιστευτεί το αύριο της χώρας, δεν θα μας συγχωρήσει μια αποτυχία οφειλόμενη σε τυφλή φιλοδοξία ειδικά όταν προέρχεται από συγκυριακούς διεκδικητές».