Μείωση υδροδότησης στα Ν. Μάλγαρα λόγω εργασιών καθαρισμού

Ο καθαρισμός και η απολύμανση των δεξαμενών των εγκαταστάσεων εξυγίανσης πόσιμου νερού και των δεξαμενών των υδατόπυργων, στις δημοτικές κοινότητες Νέων Μαλγάρων, Κυμίνων και στην Τοπική Κοινότητα Βραχιάς συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή από την ΔΕΥΑΔΔ, στο πλαίσιο ενεργειών για τη βελτίωση της υδροδότησης στις συγκεκριμένες περιοχές.

Από τις 6 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στα Νέα Μάλγαρα και, ως εκ τούτου, θα υπάρχει μείωση της ποσότητας νερού στον οικισμό. Από τη ΔΕΥΑΔΔ γίνεται έκκληση να αποφεύγεται, κατά τις παραπάνω μέρες και ώρες, η άσκοπη υπερκατανάλωση.

«Πέρα από τις συζητήσεις με την ΕΥΑΘ για να πετύχουμε την απευθείας υδροδότηση των περιοχών της Δημοτικής Ενότητας Αξιού από το Άδενδρο ή τη Χαλάστρα, προχωρούμε και στον καθαρισμό των δεξαμενών του εξυγιαντηρίου, στην προσπάθεια που κάνουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της υδροδότησης. Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών μας. Η άλλη εκδοχή είναι να αδρανούμε. Όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε στη ρίζα τους τα χρόνια προβλήματα. Δυστυχώς, η διοίκησή μας βρίσκεται αντιμέτωπη σχεδόν καθημερινά με προβλήματα λόγω της εδώ και χρόνια εγκατάλειψης του δικτύου ύδρευσης» δήλωσε ο δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.