«Μυστικός δείπνος» για την αλλαγή στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη

Την ίδια στιγμή που ο δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης συνομιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάρει το “χρίσμα” ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης η αντιπολίτευση φαίνεται ότι θα κάνει το μεγάλο βήμα καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για το σχηματισμό μιας διευρυμένης προοδευτικής παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες έχουν κορυφωθεί οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ των παρατάξεων «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Πυλαίας Χορτιάτη» που είχε επικεφαλής τον Απόστολο Αντωνούδη και «Νέο πρόσωπο για τον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη», με επικεφαλής το Νίκο Νυφούδη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έγινε συνάντηση των δύο δημοτικών ομάδων και συζητήθηκαν οι διαδικασίες και οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να σχηματιστεί ένα δυναμικό, διευρυμένο και προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην παράταξη του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσουν οι δύο δημοτικές ομάδες για να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις.

Ιδιαίτερα θετικός στη συγκεκριμένη εξέλιξη εμφανίζεται και ο επικεφαλής της παράταξης «Νέο πρόσωπο για τον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη» Νίκος Νυφούδης, ο οποίος θα δοκιμάσει την τύχη του στο δήμο Θεσσαλονίκης.