Μυστήριο καλύπτει το θάνατο του συζύγου της Μαργαρίτας Λάτση

H είδηση του απρόσμενου θανάτου του Γιώργου Κατσιάπη, συζύγου της μικρότερης κόρης του καπετάν Γιάννη, Μαργαρίτας Λάτση, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους αριστοκρατικούς και υψηλούς κύκλους του Μονακό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Realnews oι αρχικές πληροφορίες για αυτοκινητικό δυστύχημα δεν επιβεβαιώθηκαν, με γνωστούς και φίλους του υψηλόβαθμου τραπεζικού στελέχους που ζουν στο Πριγκιπάτο του Μονακό να επιμένουν ότι ο Γιώργος Κατσιάπης έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι του έκτου ορόφου του διαμερίσματός του.

Tην ίδια στιγμή, η μυστικοπάθεια των Αρχών του Μονακό, που αρνούνται να δώσουν λεπτομέρειες για την τραγική είδηση του θανάτου τού συζύγου της Μ. Λάτση, «φουντώνει» τις συζητήσεις στα λόμπι της Κυανής Ακτής και της Ελβετίας. Οι άλλοτε συνεργάτες, φίλοι και γνωστοί του εκλιπόντος κάνουν λόγο για έναν ευφυή τραπεζίτη και φιλήσυχο άνθρωπο, που χάθηκε άδικα.

Την περασμένη άνοιξη ο Γιώργος Κατσιάπης υπέβαλε παραίτηση από τη θέση που κατείχε σε γνωστή τράπεζα του Πριγκιπάτου και όσοι τον συναναστρέφονταν σημειώνουν με νόημα
ότι υπήρχαν στιγμές που τον κυρίευε η θλίψη. Κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για μια ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό, ενώ ήδη είχε συμπληρώσει την έκτη δεκαετία της ζωής του.