Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση 13χρονου

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση 13χρονου αγοριού από το Περιστέρι, για την οποία εκδόθηκε σήμα Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Θανάσης Σ.  δεν επέστρεψε από το Φροντιστήριο το απόγευμα Παρασκευής και αναζητείται από την αστυνομία και την ομάδα διάσωσης του «Χαμόγελου του Παιδιού», στις δομές του οποίου διέμενε τα τελευταία 4 χρόνια, στο Περιστέρι  μετά από εισαγγελική εντολή.Πιθανό θεωρείται να βρίσκεται με ανθρώπους από το οικογενειακό του περιβάλλον, το οποίο ωστόσο έχει κριθεί ακατάλληλο για την ανατροφή του παιδιού, που μεταφέρθηκε στις δομές της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οπως μετέδωσε ο Alpha, ένας οδηγός ταξί επικοινώνησε με την αστυνομία και είπε ότι ο ίδιος μετέφερε το παιδί από το Περιστέρι στο Γαλάτσι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Όπως είπε το παιδί του ζήτησε να το μεταφέρει στο Γαλάτσι και εκεί το παρέλαβε μία γυναίκα. Ο ταξιτζής δήλωσε σίγουρος, ότι το παιδί που μετέφερε ήταν ο μικρός Θανάσης.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο Γαλάτσι και βρήκαν τον πατέρα και τη γιαγιά του παιδιού. Και οι δύο όμως είπαν πως το παιδί δεν κατέληξε σε εκείνους. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν και άλλοι συγγενείς, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε πως υποψιάζεται ποιοι είναι αυτοί που μπορεί να έχουν τον μικρό Θανάση. «Μπορούμε να υποψιαστούμε και ελπίζουμε να καταλάβουν αυτοί που τον έχουν μαζί τους ότι ο Θανάσης πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του. Πρέπει να συνεχίσει το σχολείο του, πρέπει να συνεχίσει να έχει παρέα τα παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

left.gr