«Ναρκομανείς» όλοι οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί της Βρετανίας…

 Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι υποψήφιοι για την πρωθυπουργία της Μεγάλης Βρετανίας έχουν παραδεχθεί ότι έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών. Φυσικά στην Ελλάδα αν κάποιος πολιτικός παραδεχόταν κάτι τέτοιο, οι συντηρητικοί και οι «καθεστωτικοί», από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά, θα τον είχαν αφορίσει.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, στη μάχη για τη διαδοχή στη Ντάουνινγκ Στριτ, δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror αναφέρει τα εξής:

Τρεις εξ αυτών παραδέχθηκαν ότι δοκίμασαν κάνναβη, δύο έκαναν χρήση κοκαΐνης και ένας κάπνισε όπιο. Ο 51χρονος Μάικλ Γκόουβ αποκάλυψε ότι πριν από 20 χρόνια δοκίμασε κοκαΐνη, ενώ μερικές ώρες αργότερα η 56χρονη Άντρεα Λίντσομ δήλωσε ότι «κάπνισε χόρτο» όταν ήταν φοιτήτρια. Ο 46χρονος Ρόρι Στιούαρτ είχε ήδη ζητήσει συγγνώμη δημοσίως που κάπνισε όπιο σε ένα γάμο στο Ιράν, ενώ ο Τζέρεμι Χαντ, 52 ετών, αποκάλυψε ότι είχε πιει ένα μιλκσέικ με κάνναβη σε ένα ταξίδι του στην Ινδία. Ο 45χρονος Ντόμινικ Ράαμπ παραδέχθηκε ότι κάπνισε κάνναβη ως φοιτητής, ενώ ο 54χρονος Μπόρις Τζόνσον –που θεωρείται φαβορί για να διαδεχθεί την απερχόμενη πρωθυπουργό Τερέζα Μέι– παραδέχθηκε ότι όταν ήταν φοιτητής πήρε κοκαΐνη και κάνναβη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον είχε επίσης δηλώσει ότι κάπνισε κάνναβη όταν σπούδαζε στο Ίτον. Αντίθετα, η Τερέζα Μέι έχει πει ότι η μεγαλύτερη αταξία που έκανε ποτέ στη ζωή της ότι… «έτρεξε σε ένα χωράφι με σιτάρια».

Όλοι θυμόμαστε ότι κάποτε ο ΓΑΠ είχε αναφέρει κάτι για τις εναλλακτικές καλλιέργειες κάνναβης και, ακόμα και οι δικοί του, τον είχαν βγάλει τρελό. Έπρεπε να έρθει η κρίση και ο ΣΥΡΙΖΑ για να μιλάμε πλέον ανοιχτά για τη βιομηχανική και τη φαρμακευτική κάνναβη ενώ ήδη πολλά κράτη όπως ο Καναδάς, νομιμοποιούν και την ψυχαγωγική, αφαιρώντας από το παραεμπόριο ένα ισχυρό του όπλο. Στη Βρετανία πάντως, όπως αποδεικνύετα,ι γνωρίζουν καλά από χόρτο, ακόμα και οι λόρδοι..