Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Να τον εκφοβίσουν, αλλά όχι να τον σκοτώσουν, σκόπευαν οι δύο δράστες της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από στιχομυθία του «ψηλού» δράστη με τον συνεργό του πριν από τον πυροβολισμό. Επιβεβαιώνοντας οι πηγές τις πληροφορίες της «Εφ.Συν.», που ανέφεραν ότι ο «κοντός» δράστης έβγαλε τον 32χρονο συνεργάτη του δικηγόρου από το γραφείο, προσέθεταν ότι λίγο πριν βγουν και οι δύο από το δωμάτιο, ο κακοποιός γύρισε στον «ψηλό» συνεργό του και του είπε: «Πυροβόλησέ τον στα πόδια, να πάρει το μήνυμα».

Στο μεταξύ έφοδο σε διαμέρισμα Αλβανού, στην οδό Σοφοκλέους στην Καλλιθέα, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν μπροστά σε ένα οπλοστάσιο αφού μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν όπλα, χειροβομβίδες ακόμα και εκρηκτικά.

Όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς εξέταση αλλά το ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως στα όπλα, αφού εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιο από αυτά να είναι και το φονικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Για το λόγο αυτό αναμένονται οι βαλλιστικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι του Σαββάτου προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής τρεις Αλβανοί για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου και μετά την εξέτασή τους αφέθηκαν ελεύθεροι, αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.