Νέες πλημμύρες στη Μάνδρα και καταγγελίες για έργα που δεν έγιναν από τη δημοτική αρχή (video)

Αντιμέτωποι με νέα προβλήματα βρέθηκαν το βράδυ οι κάτοικοι της Μάνδρας, καθώς η κακοκαιρία μετέτρεψε και πάλι τους δρόμους της πολύπαθης περιοχής σε ρέματα. Λίγους μόλις μήνες μετά την καταστροφή του Νοεμβρίου του 2017, η περιοχή πλημμύρισε ξανά με τους κατοίκους να καταγγέλλουν πως τα αντιπλημμυρικά έργα δεν προχώρησαν ποτέ.

Οι οδοί Κοροπούλη, Ρόκα και Αγίας Αικατερίνης έγιναν ποτάμια ενώ συνεργεία της Πυροσβεστικής προχώρησαν σε απεγκλωβισμούς κατοίκων και αντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα. Στην περιοχή έφτασαν πάνω από 10 συνεργεία της Πυροσβεστικής, βάρκα και το ερπυστριοφόρο όχημα της ΕΜΑΚ. Ευτυχώς, αυτή τη φορά πάντως οι κάτοικοι έδειξαν να είναι πιο προετοιμασμένοι για ενδεχόμενο καταστροφής.

«Η κεντρική πλατεία έχει πλημμυρίσει πάλι. Η δήμαρχος έβαλε 300.000 ευρώ για πεζοδρόμια αλλά δεν έγιναν όσα έπρεπε. Επαναλαμβάνω, δεν έγινε κανένα αντιπλημμυρικό ενώ έφτιαχναν πεζοδρόμους», λέει κάτοικος της περιοχής, σημειώνοντας πως οι κάτοικοι “έχτισαν τα μαγαζιά τους στο μισό μέτρο χωρίς τζαμαρία αυτή τη φορά μετά τις καταστροφές που είχαν γίνει”.

Πηγή: news247.gr