Νέες συλλήψεις για το θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου

Άλλα δύο άτομα ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι εμπλέκονται στο θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου, τον Απρίλιο του 2017.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία για δύο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 21 και 19 ετών σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απρόκλητες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, εξύβριση και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί στο παρελθόν άλλα τέσσερα άτομα, από τα οποία προφυλακίστηκαν δύο μετά την απολογία τους στον ανακριτή. 

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Απριλίου του 2017, την ώρα που το θύμα επέστρεφε από αγώνα της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ομάδες αγνώστων που έβγαιναν από την Πανεπιστημιούπολη επιτέθηκαν σε οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά», τραυματίζοντας τρεις εξ αυτών, δύο 21 ετών και έναν 35 ετών. Ο 24χρονος Κύπριος, στην προσπάθεια να διαφύγει ενώ τον καταδίωκαν, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο (στην οδό Αγ. Δημητρίου), με συνέπεια να χάσει τη ζωή του. Νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», αλλά η κατάσταση της υγείας του αποδείχθηκε ότι ήταν μη αναστρέψιμη.