Νεκρός ανασύρθηκε ο 63χρονος ψαράς στην Καβάλα

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 63χρονος ψαράς ο οποίος αγνοούνταν από χθες το απόγευμα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Καβάλας. Η Λιμενική Αρχή Καβάλας ενημερώθηκε χθες το βράδυ για τον αγνοούμενο αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί για διενέργεια ψάρεμα με ερασιτεχνικό σκάφος.

Ο 63χρονος εντοπίστηκε από το Α/Κ ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ το οποίο συμμετείχε στις έρευνες. Ο άτυχος άνδρας που μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της πόλης, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις έρευνες απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, τα Α/Κ σκάφη ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Ι , ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ IV, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ και το Ε/Γ- λάντζα ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ, το ερασιτεχνικό σκάφος ΣΑΚΗΣ ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Νέας Περάμου.