Νιώθει καλά η Χίλαρι και το λέει με ένα τραγούδι

Χωρίς να απολογείται για το ότι δεν δημοσιοποίησε την πνευμονία της, και αποφεύγοντας ερωτήσεις για το πότε ενημέρωσε τους συνεργάτες της, η Χίλαρι Κλίντον επέστρεψε στον στίβο της προεκλογικής εκστρατείας υπό τους ήχους του… I Feel Good, του γνωστού φανκ-σόουλ τραγουδιού του Τζέιμς Μπράουν, ο οποίος -κι αυτή είναι μια περίεργη σύμπτωση- πέθανε το 2006 από επιπλοκές πνευμονίας, ακριβώς την ίδια ασθένεια που ταλαιπώρησε τη Χίλαρι Κλίντον πριν από λίγες μέρες!

Στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αιφνίδια αποχώρησή της κατά τη διάρκεια τελετής για την 11η Σεπτεμβρίου, η Κλίντον ανέφερε ότι κατά το «διάλειμμα» που της επέβαλε ο γιατρός είχε την ευκαιρία να «βάλει σε προοπτική» το γιατί διεκδικεί την ηγεσία και χρησιμοποίησε την ασθένεια (χωρίς να αναφερθεί εκτενώς σε αυτήν) ως ευκαιρία για να στηλιτεύσει τα προβλήματα του αμερικανικού συστήματος υγείας.

Για τον αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ, είπε ότι η ίδια «δεν θα καταφέρει ποτέ να δώσει τα σόου που δίνει ο Τραμπ», ο οποίος προσφέρει μόνο «προκαταλήψεις και παράνοια» είπε. Εμείς «προσφέρουμε ιδέες κι όχι προσβολές, ένα σχέδιο που θα κάνει τη διαφορά για τις ζωές των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το κλείσιμο της ομιλίας της, με το Ι feel good ν’ ακούγεται περίπου μετά το 20ό δευτερόλεπτο…