Ντ. Κόπερφιλντ: Αναγκάστηκε να αποκαλύψει το μυστικό μαγικού κόλπου σε δίκη

Το μυστικό στο οποίο βασίζεται ένα δημοφιλές κόλπο του αναγκάστηκε να αποκαλύψει σε δικαστήριο του Λας Βέγκας ο διάσημος μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Το κόλπο ονομάζεται «Τυχερό 13» αλλά δεν αποδείχθηκε και τόσο τυχερό για έναν 58χρονο Βρετανό, ο οποίος τραυματίστηκε και διεκδίκησε αποζημίωση.

Το περίφημο κόλπο, το οποίο έχει εκτελέσει με απόλυτη επιτυχία χιλιάδες φορές ο γνωστός μάγος στα σόου του, ξεκινά με την τυχαία επιλογή 13 θεατών από τον Κόπερφιλντ που τους ανεβάζει στη σκηνή και τους εμφανίζει στη συνέχεια στο τέλος της αίθουσας.

Η αποκάλυψη αφορά τον τρόπο που εμφανίζονται ξανά οι 13 θεατές, οι οποίοι απλώς οδηγούνται από ένα μυστικό πέρασμα περιμετρικά του κτιρίου στο βάθος της αίθουσας του θεάτρου.

Οπως αναφέρει το BBC, o 58χρονος Βρετανός τραυματίστηκε πέφτοντας κατά τη διαδρομή και πήγε στο νοσοκομείο με βγαλμένο ώμο. Αργότερα του διαγνώστηκε και διάσειση και ισχυρίζεται ότι ξόδεψε 400.000 δολάρια σε γιατρούς και νοσήλια.

Ο δικηγόρος του 58χρονου είπε ότι ο πελάτης του σκόνταψε σε χαλάσματα που υπήρχαν στο έδαφος, ενώ ο Κόπερφιλντ είπε ότι είχε ελέγξει τη διαδρομή νωρίτερα και ήταν καθαρή.

Η δίκη συνεχίζεται.