Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι κατανοεί την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κατανοεί την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπουργοποιήσει συγγενικά του πρόσωπα σε μία κυβέρνηση της ΝΔ δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ότι γνώριζε αυτή την απόφαση, η οποία, όπως είπε, δεν ήταν εύκολη για τον πρόεδρο του κόμματος.

Η κα Μπακογιάννη μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός σημειώνοντας παράλληλα πως θα είναι υποψήφια βουλευτής καθώς ο ρόλος του βουλευτή είναι πολύ τιμητικός τονίζοντας πως και η επομένη Βουλή θα χρειαστεί ανθρώπους με εμπειρία. «Είμαι κόρη του μεγαλυτέρου Έλληνα κοινοβουλευτικού, η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος στη Βουλή. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την κοινοβουλευτική παρουσία στην επομένη Βουλή των Ελλήνων» είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, με τους κοινωνικούς εταίρους» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι.

Τέλος, έκανε λόγο για σημαντικό συνέδριο χωρίς παραφωνίες και πρόσθεσε πως η ΝΔ θα βρίσκεται στο εξής σε εκλογική ετοιμότητα. Τόνισε ότι βασικός στόχος της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων, η επαναδιαπραγμάτευση και η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.