Ο Χ. Αηδονόπουλος ζητά “κόσμια” προεκλογική εκστρατεία…

Δεν το βάζει κάτω ο Χάρης Αηδονόπουλος. Δηλώνει υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 6.30μμ, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσει τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξη του, «Συνέργεια – Πρώτα η πόλη μας».

Ο Χάρης Αηδονόπουλος, παρότι προέρχεται από το χώρο της ΝΔ, υποστηρίζει ότι η παράταξη του δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο “πολιτικό χρώμα”. Όπως έχει πει “δεν έχουμε καμία κομματική αναφορά γιατί τα πεζοδρόμια τα πατάμε όλοι ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας απόψεις. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες του δήμου Θεσσαλονίκης -όπως η καθαριότητα, το περιβάλλον, η έλλειψη κοινωνικής πολιτικής είναι κοινά, δεν έχουν κομματικό χρώμα ούτε επιδέχονται συμβιβασμούς”.

Τονίζει ότι έχει “κλείσει” τους πρώτους 60 υποψήφιους του συνδυασμού του και δεν αποκλείει “την συνέργεια και συμπόρευση μετεκλογικά”. Ζητά όμως “κόσμια προεκλογική εκστρατεία και θέσεις βασισμένες στην αλήθεια και όχι στην εικονική πραγματικότητα”. Προφανώς και αυτός είναι δυσαρεστημένος από τους αόρατους δημοσκόπους, που …με διαρροές, εμφανίζουν τους υποψήφιους δημάρχους του παλιού δικομματισμού ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, να έχουν προβάδισμα και να… προηγούνται.