Ο ΓΑΠ αναστατώνει… Φώφη και ΚΙΝΑΛ

Αγωνία και λαχτάρα προκαλεί στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ η παρέμβαση του Γιώργου για τη Συμφωνία των Πρεσπών, μέσω της συνέντευξης που έχει παραχωρήσει στην αυριανή Εφημερίδα των Συντακτών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και για το Σκοπιανό, με θετική αναφορά στην ανάγκη συμβιβασμού στο ονοματολογικό. Αυτό βέβαια θα δώσει πόντους στην κυβέρνηση, ενόψει και της ψηφοφορίας στη Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Να τονίσουμε ότι το κόμμα του το ΚΙΔΗΣΟ έχει πάρει θέση για τις αφίσες, που κυκλοφόρησαν στην Βόρειο Ελλάδα με πρόσωπα βουλευτών που θα ψηφίσουν την συμφωνία και κάνουν λόγο για προδοσία. Το ΚΙΔΗΣΟ μίλησε για διχαστική ενέργεια που είναι επικίνδυνη, τονίζοντας ότι το τόπος, τον διχασμό, τον πλήρωσε ακριβά. Να σημειωθεί ότι ο ΓΑΠ, ως πρώην πρωθυπουργός και ΥΠΕΞ, γνωρίζει άριστα το Σκοπιανό και έχει ταχθεί υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας για όλες τις χρήσεις (erga omnes).

Οι επαφές με τη Φωφη ενόψει της συνέντευξης, μαθαίνουμε, πως ήταν αλλεπάλληλες. Δηλαδή ήταν βαρύ το κλίμα με τον Θεοχαρόπουλο και τον Κρεμαστινό, έρχεται και ο ΓΑΠ. Στο ΚΙΝΑΛ περιμένουν να δούνε τι θα… κρεμαστεί στα μανταλάκια…