Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στέλνει εξώδικα στους πολιτικούς αντιπάλους του για αναρτήσεις στο Facebook!

Με εξώδικο «απάντησε» ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στην κριτική που δέχεται από μέλη της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής»!

Το θέμα τέθηκε χτες στο δημοτικό συμβούλιο από τον Γιώργο Αντωνόπουλο, ο οποίος ανάφερε ότι επιδόθηκε εξώδικο σε δύο μέλη της παράταξης για μια ανάρτηση στο Facebook!

«Ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Καιτεζίδης θα πρέπει να έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή του ώστε να παρακολουθεί τα προφίλ των συνδημοτών του στο FB. Επιλέγει την ποινικοποίηση της ελεύθερης άποψης και γνώμης στέλνοντας εξώδικο στα μέλη της παράταξής μας κ. Ευφροσύνη Ζαχαριάδου και κ. Γεωργία Βουλγαρίδου για ανάρτησή της στο FB την πρώτη και κοινοποίηση της ίδιας ανάρτησης την δεύτερη. Η ανάρτηση στο Facebook αφορούσε την κοπή 91 δέντρων στο ρέμα Σταγειρίτη στην Πυλαία αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η παράταξη «Δύναμη Αλλαγής».

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Καϊτεζίδης «θα μπορούσε για την αποκατάσταση της αλήθειας την οποία επικαλείται να απαντήσει στα ούτως ή άλλως δημόσια και ανοιχτά προφίλ των δύο κυριών» αλλά «θεώρησε πρέπον όμως να στείλει εξώδικο με στόχο την τρομοκράτηση, την στοχοποίηση, τη φίμωση της διαφορετικής άποψης».