Ο Κ. Ζέρβας ετοιμάζει ηχηρή μεταγραφή…

Μία “ηχηρή” μεταγραφή που θα ταράξει τα προεκλογικά νερά και θα αλλάξει, εν μέρει, τους συσχετισμούς στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ετοιμάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, επικεφαλής του συνδυασμού “Ναι στη Θεσσαλονίκη”.

Πρόκειται για νυν δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης, ο οποίος, θεωρητικά τουλάχιστον, έχει ενταχθεί σε συνδυασμό που κινείται στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και φιλοδοξεί να παίξει ρόλο στον δεύτερο γύρο. Ο νυν δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, λοιπόν, φέρεται να εκτιμά ότι δεν έχει κατορθώσει να δέσει και να ταυτισθεί με τον εν λόγω κεντροαριστερό συνδυασμό, καθώς όπως υποστηρίζει, “υπάρχουν πολλές αποκλίσεις στην αντιμετώπιση κεντρικών ζητημάτων”. Όπως μαθαίνουμε, η προσέγγιση και η συζήτηση με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και την παράταξη του, “Ναι στη Θεσσαλονίκη”, ήταν μία εναλλακτική διέξοδος γι αυτόν. Στην παρούσα φάση η συζήτηση είναι σε εξέλιξη, δηλαδή δεν έχει κλείσει αλλά βρίσκεται σε καλό και σταθερό δρόμο, καθώς τη συνεργασία με τον Ζέρβα την επιθυμούν και κάποιες …μεγάλες δυνάμεις. “Τον εκτιμώ, έχω καλή άποψη για τον υποψήφιο δήμαρχο αλλά το σκέφτομαι, όμως δεν το απορρίπτω” τονίζει και σημειώνει πως παρόμοιες συζητήσεις γίνονται και με άλλους νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους Θεσσαλονίκης, που… ακόμα ψάχνονται.

Ο Ζέρβας πάντως στο θέμα της στελέχωσης του συνδυασμού του αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Είναι κινητικός, επίμονος και δεν τα παρατάει και δείχνει πως λειτουργεί κυρίως με αυτοδιοικητικά κριτήρια, πέρα από ιδεολογικά και κομματικά κωλύματα. Τώρα τι ψάρια θα πιάσει στη κάλπη,, αυτό εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες, αλλά από “αλιευτικά” είναι εμφανές πως ξέρει, αν λάβουμε υπόψη και τη… φωτογραφία…

Φ.Δ.