Ο Κυριάκος Κυριάκος αφήνει το ΚΙΝΑΛ και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ…

Ανακατατάξεις αναμένονται στο τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τομεάρχης Επικοινωνίας του Κινήματος, Κυριάκος Κυριάκος, ετοιμάζει βαλίτσες και είναι έτοιμος να ανηφορίσει για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επανενταχθεί στο δυναμικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα αναλάβει εκ νέου την επικοινωνία του Δικεφάλου, αλλά θα αξιοποιηθεί στα διοικητικά της ΠΑΕ και πιθανά να καταλάβει τη θέση του αντιπροέδρου. Το «διαζύγιο» με το ΚΙΝΑΛ δεν είναι πολιτικό, αλλά κυρίως οργανωτικό. Μία εκτίμηση λέει ότι ο Κυριάκος δεν «έδεσε» με την ηγετική ομάδα του Κινήματος και δεν επέδωσε τα αναμενόμενα. Μία άλλη εκδοχή λέει πως ο ίδιος δεν βρήκε αυτά που περίμενε στην Αθήνα και πως έχοντας το προνόμιο επιστροφής στον ΠΑΟΚ, επέλεξε την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, ίσως με στόχο να διεκδικήσει και πάλι την είσοδο του στη Βουλή.

Δεν ξέρουμε αν αυτό σημαίνει ότι θα ανταγωνιστεί στον Χάρη Καστανίδη στην Α Θεσσαλονίκης, από τον οποίο στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 έχασε την έδρα για μόλις λίγες ψήφους. Να θυμίσουμε πως ο Καστανίδης εξελέγη βουλευτής με 6.221 σταυρούς και ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε πάρει 6.046 και γι αυτό είχε ζητήσει επανακαταμέτρηση των σταυρών προτίμησης από το αρμόδιο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σίγουρα για τον ΠΑΟΚ θα είναι μία καλή μεταγραφή. Για το ΚΙΝΑΛ θα φανεί στην πορεία…

Φ.Δ.