Ο Μπογδάνος ο φυσιολογικός, τα βάζει με τους luben και τις …μπαχαλοσατανίστριες

Ξέφυγαν εκεί στην ΝΔ. Κάτι «σεμνά και ταπεινά» που διακήρυττε κάποτε ο Καραμανλής, όχι ο θείος, έχουν ξεχαστεί προ πολλού. Αφού έδιωξαν τον «τρισκατάρατο» ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε και ο χουνταίος Αμβρόσιος, τώρα που επανήρθαν στην εξουσία, ισχύει το «φανερά, αλαζονικά και παραληρηματικά».

Πως αλλιώς δηλαδή να εξηγηθεί η απόφαση του βουλευτή της ΝΔ, Κ. Μπογδάνου, να μηνύσει τη σατιρική ιστοσελίδα Luben.gr, διότι άκουσον – άκουσον, τόλμησαν να «διακωμωδήσουν» συνέντευξη που παραχώρησε στο One TV , του Μαρινάκη, βεβαίως – βεβαίως.

Ο Μπογδάνος με ένα ιδιαίτερα απαξιωτικό, αλαζονικό και υπεροπτικό ύφος, αναφέρθηκε σε διάφορες κοινότητες και ομάδες ανθρώπων ενώ ο ίδιος εμφανίσθηκε ή δήλωσε «φυσιολογικός» χρησιμοποιώντας τον όρο «φυσιολογικός ορθόδοξος Έλληνας». Σκέτο παραλήρημα. Έχουν ξεφύγει πράγματι εκεί στη ΝΔ. Ο κόσμος καίγεται κι ο Μπογδάνος δηλώνει …φυσιολογικός που κάνει και δουλειές σπιτιού, κι όταν του κάνανε πλάκα και τον πήρανε στο ψιλό, τους έκανε μήνυση. Τόσο φυσιολογικός. Ε βέβαια όταν έχεις πρόβλημα με τις βίγκαν λεσβίες, τις μπαχαλοσατανίστριες και τις αναρχικές μάγισσες, κάτι τρέχει.

Βγήκε λοιπόν ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Twitter και «κελάηδησε» πως θα στείλει στα δικαστήρια την ιστοσελίδα Luben.gr. Έγραψε δε πως «η βία, η καφρίλα, η ακραία, φασιστική αυτοδικία, έχουν ανάγκη τα @LubenMag αυτού του κόσμου για να περνούν τη φασιστίλα τους με χαμόγελο. Πρόκειται για την πιο επικίνδυνη μορφή μαζικής επικοινωνίας, τίποτα λιγότερο από πλυντήριο κοινών τραμπούκων. Ξεκινάμε με δίκη στις 05.03.20».

Από το Luben.gr απάντησαν με χιούμορ και έδειξαν να μη πτοούνται. «Δυστυχώς δεν είμαστε ενήμεροι για κάποια δικαστική εκκρεμότητα προς τον κ. @bogdanosk την Πέμπτη 3 Μαρτίου του 2020, ημέρα η οποία στην θρησκεία μας είναι αργία και έχουμε προγραμματίσει ολοήμερη βιγκαν μπαχαλοσατανιστική τελετή» τόνισαν από το Luben.gr.

Πάντως αξίζει να δει κανείς το βίντεο και να καταλάβει ότι στη συντηρητική παράταξη έχουν πολλά απωθημένα, ιδίως με κάτι μάγισσες…

ΥΓ. Ο Μπογδάνος είναι, να θυμίσουμε, εκείνος που μέσα από τον SKAI είχε βγει και είχε πει, πως πίσω από την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, βρίσκονται πρώην σύντροφοι του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Μετά τα «γαλλικά» από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο SKAI βγήκε με ανακοίνωση του και ζήτησε συγνώμη. «Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου» ανέφερε ο SKAI…

Φ.Δ.