Ο πρόεδρος Βασίλης δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι εκλογές…

Μιλάμε για πρωτοφανές γεγονός. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης να δηλώνει πως δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι εκλογές; Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος Βασίλης το προηγούμενο διάστημα, εκτός της καραμέλας περί της οικουμενικής κυβέρνησης, πιπιλούσε και το θέμα του χρόνου των εκλογών και φωνασκούσε ότι ο Τσίπρας όπου νάναι έντρομος θα καταφύγει στις εκλογές. Τον ρωτήσανε σήμερα τον πρόεδρο Βασίλη για το χρόνο των εκλογών και εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα πάει σε εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές, καθώς «φοβάται ένα κακό αποτέλεσμα για το κόμμα του, το οποίο δεν θα είναι πολιτικά διαχειρίσιμο». Είπε μάλιστα ότι η Ένωση Κεντρώων θα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές ενώ για να μη ξεχνιόμαστε προέβλεψε νίκη της ΝΔ αλλά όχι αυτοδυναμία.

Εδώ να πούμε ότι κολλάει και το σενάριο περί οικουμενικής, διότι ο πρόεδρος Βασίλης μπορεί ενίοτε να κάνει φασαρία, ίσως λόγω της κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων φραπέ, αλλά κατα βάθος είναι πολύ ευέλικτος άνθρωπος.

Κομανέτσι, ο πρόεδρος Βασίλης αν χρειαστεί. Τον ρωτήσανε για το ασυμβίβαστο βουλευτή – υποψήφιου ευρωβουλευτή και τόνισε πως είναι υπερβολικές οι αντιδράσεις για την σχετική τροπολογία που αίρει το ασυμβίβαστο ενώ δεν απέκλεισε βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Αυτό σημαίνει ότι ο πρόεδρος Λεβέντης πιθανά να θέσει υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή. “Τώρα με την τροπολογία αυτή ανοίγει η όρεξη όλων», είπε με νόημα ο πρόεδρος Βασίλης…