Ο Σάκης Αρναούτογλου υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στη Β Θεσσαλονίκης;

Με θετικές εντυπώσεις και συναισθήματα προφανώς εξήλθε των ευρωεκλογών ο Σάκης Αρναουτογλου, ο οποίος, να σημειώσουμε, έλαβε 32.573 σταυρούς προτίμησης και κατετάγη στην πέμπτη θέση μεταξύ των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΙΝΑΛ.

Αυτή η καθόλου ευκαταφρόνητη αποκομιδή σταυρών, δείχνει ότι ο παρουσιαστής των δελτίων καιρού της δημόσιας τηλεόρασης έχει αναγνωρισιμότητα και πέραση. Αυτό σκέφτηκαν λοιπόν στο ΚΙΝΑΛ και φαίνεται ότι κατέληξαν στην απόφαση να τον αξιοποιήσουν και στις εθνικές εκλογές. Κι επειδή στο ψηφοδέλτιο στην Α Θεσσαλονίκης μάλλον δεν χωράει, η πρόταση που φέρεται να δέχθηκε είναι να θέσει υποψηφιότητα στη Β Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η υποψηφιότητα του Σάκη έχει κλείσει, αλλά μένει να το δούμε τις λεπτομέρειες, δηλαδή που θα είναι υποψήφιος, στην επίσημη ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, το οποίο συγκαλεί την Κεντρική του Επιτροπή το ερχόμενο Σάββατο.

Για το ψηφοδέλτιο της Β Θεσσαλονίκης, το ΚΙΝΑΛ έχει ήδη ανακοινώσει του Γ. Αρβανιτίδη, Δ. Ζακαλκά, Μ. Κιλαζίδου, Τ. Κοκόγια, Ε. Κυριακάκη-Προκοπίου, Β.  Παπαγεωργίου, Κ. Πετρίδη, Ε. Χούλια και Γ. Φεστερίδη.

Δύσκολα τα πράγματα δηλαδή για τον νυν βουλευτή του κόμματος, Γιώργο Αρβανιτίδη, και τους άλλους υποψήφιους στη Β Θεσσαλονίκης.

Πάντως όπου και να κατέβει, αν μη τι άλλο, ο Σάκης θα έχει ένα προβάδισμα, διότι θα οσμίζεται το προεκλογικό κλίμα και θα προλαβαίνει τις προεκλογικές βροντές και αστραπές και κυρίως τα μπουρίνια και τ’ αστροπελέκια…

Φ.Δ.