Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ξεκινά περιοδείες και κλείνει τα κενά στο ψηφοδέλτιο

Τα προεκλογικά τους βήματα συντονίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με το πρόγραμμα των περιοδειών και των εξορμήσεων, στον βασικό του κορμό, να είναι έτοιμο, ενώ αναζητούνται και οι 5 υποψήφιοι βουλευτές που θα “κλείσουν” το ψηφοδέλτιο στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

«Εντός των επόμενων 24ωρων το ψηφοδέλτιο θα κλείσει και αναζητούμε πρόσωπα που θα σηματοδοτούν την διεύρυνση και τον κοινωνικό χώρο» τόνισε κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει κρούσεις σε πρόσωπα από τον οικολογικό χώρο και από την ευρύτερη κεντροαριστερά. Πρόκειται για πολιτικά στελέχη που ήδη με κάποιο τρόπο έχουν προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν ευοδωθούν αυτές οι προσπάθειες, υπάρχουν πρόσωπα από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα καλύψουν τα κενά.

Όσον αφορά τις εξορμήσεις και περιοδείες, αυτές ξεκινάνε από αύριο από τα δυτικά και συνεχίζονται, κάθε μέρα, μέχρι τις 23 Ιουνίου, σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Στις εξορμήσεις και περιοδείες θα μετέχουν μεικτά κλιμάκια, δηλαδή υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της ΝΕ και των ΟΜ, που θα επισκεφθούν χώρους υπηρεσιών και οργανισμών, λαϊκές αγορές, πλατείες και πεζόδρομους, αλλά και εργοτάξια, νοσοκομεία, μεγάλους χώρους εργασίας, κ.λ.π.

Φ.Δ.