Ο Ταχιάος λέει ότι έχει ρε…ζέρβα

Το τελευταίο μύθευμα που κυκλοφορεί από την πλευρά Ταχιάου, για να ισχυροποιήσει, υποτίθεται, τη θέση του ενόψει δεύτερου γύρου, είναι πως διαθέτει ρε…ζέρβα. Δηλαδή ότι έχει κλείσει συμφωνίες με άλλους υποψήφιους οι οποίοι, αν περάσει στον δεύτερο γύρο, θα τον στηρίξουν με αντάλλαγμα κάποιες καλές θέσεις στη νέα συνεργατική διοίκηση του δήμου. Το θεωρεί μάλιστα τόσο σίγουρο που όπως μαθαίνουμε κάνει και παζάρια.

Με ποιους λένε οι «διαρροές» ότι ο Ταχιάος ότι έχει κλείσει συμφωνίες; Ο πρώτος είναι ο Λεκάκης ο οποίος αποδεκατισμένος από στελέχη φέρεται έτοιμος να αποδεχθεί οποιαδήποτε συμφωνία για το δεύτερο γύρο. Προχθές πάντως που τον είδαμε στη συγκέντρωση Ανδρουλάκη ήταν όλο χαρά γεμάτος. Ίσως να το ξανασκέφτηκε για την Πασχαλίδου, Χρυσίδου και λοιπές δυνάμεις αποστασίας και το πήρε αλλιώς: ότι τις ξεφορτώθηκε.

Όσο για τον Ζέρβα χθες το βράδυ έδωσε το παρών στην προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Πατρώνη, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού «Ναι στη Θεσσαλονίκη». Αφού εξήρε την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατρώνη, διαμήνυσε πως ο συνδυασμός του, «Ναι στη Θεσσαλονίκη»,  και ο ίδιος, θέλουν να φέρουν νέα δεδομένα και ήθος στην πολιτική ζωή της πόλης. «Αυτά που λένε οι Ταχιάοι είναι παραμύθια. Ο Ταχιάος επειδή βλέπει εφιάλτες τόχει ρίξει στην ονειροπόληση» σχολίασε στέλεχος της παράταξης Ζέρβα, όταν τον ρωτήσαμε για τα περί συμφωνίας.

Πάντως ενόψει δεύτερου γύρου συζητήσεις γίνονται διότι είπαμε, η νέα διοίκηση θα είναι αναγκαστικά συνεργασίας…

Φ.Δ.