Ο Τραμπ δεν σηκώνει αρνητική κριτική για το… εστιατόριό του!

Τι κι αν είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, που σύντομα μάλιστα θα αναλάβει κι επισήμως τα καθήκοντά του; Μια κακή κριτική για ένα εστιατόριο ιδιοκτησίας του, στον ουρανοξύστη Τραμπ, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Vanity Fair, ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλο τον μεγιστάνα και πολύ σύντομα πλανητάρχη, ο οποίος, καταπώς το συνηθίζει, μέσω τουίτερ, πέρασε στην αντεπίθεση.

«Το Τραμπ Grill είναι ενδεχομένως το χειρότερο εστιατόριο των ΗΠΑ» έγραψε η Τίνα Νγκούγιεν, η οποία δεν είναι κριτικός γαστρονομίας, αλλά πολιτική συντάκτρια στο Vanity Fair, και περιέγραψε την εμπειρία της στο εστιατόριο ως «μια φθηνή εκδοχή της χλιδής». Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, τα πιάτα είχαν αποκλειστικό στόχο τον εντυπωσιασμό, ενώ το κρέας ήταν κακής ποιότητας και παραψημένο και οι τηγανιτές πατάτες δεν τρώγονταν. Η Τίνα Νγκούγιεν ένιωσε πως έτρωγε «τα υπολείμματα του γεύματος ενός εύπορου άνδρα».

Ο Ντόναλντ Τραμπ ως γνωστόν δυσκολεύεται να επιδείξει αυτοσυγκράτηση: Χωρίς να αναφερθεί στην κριτική, έγραψε στο τουίτερ: «Έχει δει κανείς τις κακές πωλήσεις του Vanity Fair; Μεγάλη πτώση, μεγάλο πρόβλημα, έχει ‘πεθάνει’! Η Γκρέιντον Κάρτερ (σ.σ. διευθύντρια του περιοδικού) δεν έχει κανένα ταλέντο, θα απολυθεί!».