Ο υπερδραστήριος κύριος Κυριάκος ο διπλός…

Δεν μιλάμε για τον Κούλη. Ο Κούλης είναι άλλο πράγμα και ο Κυριάκος είναι άλλος Κυριάκος. Είναι διπλός Κυριάκος. Δηλαδή Κυριάκος Κυριάκος. Όχι Κούλης Κούλης. Μη τα μπερδεύουμε. Διότι ο Κούλης είναι άλλη κατηγορία, έχει και πολυκατοικία με brand name.

Ο άλλος, ο double Κυριάκος, είναι υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ στη Α Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ. Δηλαδή από τον ΠΑΟΚ στο ΠΑΣΟΚ η διαφορά είναι ένα Σίγμα δρόμος. Τίποτα δηλαδή. Μπορεί να το σκέφτηκε κι έτσι.

Ο Κυριάκος λοιπόν ο κανονικός, έχει ξεκινήσει δυναμικά την προεκλογική του εκστρατεία και θεωρείται ότι μπορεί να σπάσει τα στεγανά των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ. Όμως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ΠΑΟΚ, δεν είναι κερκίδα. Γι αυτό ίσως και ο Κυριάκος, να έχει υιοθετήσει το σύνθημα “Πολιτική Αλλιώς», που έχει το αριστερίστικο και το εναλλακτικό. Μαθαίνουμε ότι τρέχει και κινείται και ενοχλεί, διότι κάποιοι τον θεωρούν φυτευτό και αλεξιπτωτιστή στο χώρο. Στις εκλογές όμως όλα εξαρτώνται από τη βούληση των εκλογέων. Αυτοί αποφασίζουν.

Κι αν ψηφίσουν τον Κυριάκο τον διπλό και πάει στη Βουλή, στο τέλος το πρόβλημα θα το έχει ο Κυριάκος ο μονός, που θα του μείνει οριστικά το Κούλης. Υπάρχει και τρίτος Κυριάκος αλλά αυτός δεν μετράει ως Κυριάκος σκέτος, παίζει ακόμα στο… βοηθητικό των τηλεπωλήσεων.

Φ.Δ.