Όχι ομιλία αλλά βόλτα, …στημένη, στην πλατεία Αριστοτέλους

Συνεχίζει να κρύβεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ακόμα και τις ανοιχτές συγκεντρώσεις αποφεύγει. Φοβάται μη του ξεφύγει καμιά αλήθεια για περικοπές, μειώσεις, απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις κ.λ.π. από το κρυφό πρόγραμμα της ΝΔ. Έβγαλε τις εκλογές κρυπτόμενος και περιμένει να δοξασθεί κρυπτόμενος. Αυτός ο «μάγκας» και …καραμπουζουκλής πολιτικός, που προκαλούσε τον Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές και «να πάμε σε  debate».

Δεν θα μιλήσει λοιπόν ο Κούλης στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα πραγματοποιεί περιοδεία στη Μακεδονία. Το μεσημέρι είχε και συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα ο οποίος έσπευσε να του δηλώσει την υποστήριξη του. Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον κεντρώο Ζέρβα. Υποψήφιος της ΝΔ ήταν ο άνθρωπος.

Ο Κούλης πάντως θα περάσει τρέχοντας από την Κεντρική Μακεδονία. Λες και τον κυνηγάνε. Το απόγευμα έκανε ένα πέρασμα από το Αιγίνιο Πιερίας, μετά τις 6μμ θα περάσει από τη Βέροια Ημαθίας και μετά τις 7μμ από τα Γιαννιτσά Πέλλας. Στη Θεσσαλονίκη θα έρθει κατά τις 8.30μμ και θα κάνει περίπατο στην πλατεία Αριστοτέλους όπου θα μιλήσει με πολίτες. Αλήθεια ποιους πολίτες;

Όχι κανονική ομιλία δεν θα κάνει, μάλλον δεν τον αφήνουν…

Φ.Δ.