Οδηγός άφησε στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητο και πήγε… για ψώνια

Οδηγός έκανε τα ψώνια με την ησυχία του και όταν επέστρεψε, μετά από μισή ώρα σχεδόν, για ακόμη 5′ έκανε πλάκα με το φίλο του, ενώ το αυτοκίνητο ήταν στη μέση του δρόμου, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην πλατεία Πάρκου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αρχικά τα βλέμματα τράβηξε ένα «συνηθισμένο» διπλοπαρκάρισμα στο τρίγωνο στην νότια είσοδο της πλατείας.

Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο ,που είχε παρκάρει δεξιά (παράνομα και αυτό) από το μαύρο αγροτικό, έφυγε από το σημείο, αποκαλύπτοντας έτσι το παρατημένο αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου.

Η καταγραφή του βίντεο ξεκίνησε στις 13:55’, από περιέργεια πότε ο ιδιοκτήτης του μαύρου αυτοκινήτου θα συνειδητοποιούσε την γκάφα του και θα ελευθέρωνε το οδόστρωμα.

Χρειάστηκε να περάσουν 22 ολόκληρα λεπτά (14:17’) μέχρι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οχήματος να εμφανιστεί για να φορτώσει σε αυτό, με τη συνοδεία φίλου του, κάποιο ηλεκτρονικό μηχάνημα.

Στο διάστημα αυτό (σχεδόν 30 λεπτά καθώς όπως σημειώσαμε βρισκόταν εκεί πριν φύγει το άλλο παράνομα παρκαρισμένο), δεκάδες οχήματα εγκλωβίστηκαν από πίσω πιστεύοντας ότι το όχημα κινούνταν, λεωφορεία και φορτηγά έστριβαν με δυσκολία, ενώ για 2 με 3 λεπτά μία ακόμη οδηγός σταμάτησε στην απέναντι πλευρά για να αγοράσει κάτι, χωρίς να έχει καταλάβει τι συμβαίνει.