Οι «Socialists 4 Progress» καλούν για συμμετοχή στην αυριανή ομιλία Τσίπρα

«Συμμετέχουμε στην εκδήλωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσιπρα, την Τετάρτη 22 Μάη, στις 7.30μμ, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα είμαστε όλοι εκεί» τονίζει η πολιτική κίνηση, «Σοσιαλιστές για την Πρόοδο» και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, όλων των δυνάμεων που στηρίζουν το εγχείρημα της Προοδευτικής Συμμαχίας.
Στην ανακοίνωση τους σημειώνουν πως «με παρακαταθήκη και αφετηρία τις αρχές του σοσιαλιστικού κινήματος, συμβάλουμε ενεργά στη διαμόρφωση μιας μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής προγραμματικής πλειοψηφίας της πληθυντικής αριστεράς. Όχι μόνο για να μην ανατραπούν τα μέτρα στήριξης των πολλών ,των εργαζομένων ,των συνταξιούχων ,της μεσαίας τάξης και της πραγματικής οικονομίας αλλά κυρίως γιατί αγωνιζόμαστε για την προώθηση και εφαρμογή του προοδευτικού σχεδίου εξόδου για την Ελλάδα και την Ευρώπη των πολλών! Την Ευρώπη και την Ελλάδα της πραγματικής οικονομίας με στήριξη της μεσαίας τάξης και δίκαιη συμμετοχή με κανόνες των συντελεστών της παραγωγής και της εργασίας στα αποτελέσματα.
Ανάπτυξη με συνοχή, δημοκρατία και αλληλεγγύη είναι το κλειδί για την ενότητα του ευρωπαϊκού οικοδομήματος που πλαγιοκοπησαν τα τελευταία χρόνια  οι δυνάμεις του Νεοφιλελευθερισμού και των προθύμων αξιωματούχων που συμμάχησαν μαζί του στη μονόπλευρη δημοσιονομική πειθαρχία. Τη πολιτική δηλαδή που υπηρέτησε τους λίγους και εξαθλίωσε κοινωνίες και οικονομίες!
Συμμετέχουμε γιατί η συγκρότηση της προοδευτικής συμμαχίας για μας είναι στρατηγική επιλογή».