Τον εγχώριο και διεθνή «παλμό» του κλάδου τροφίμων-ποτών καταγράφει το εκθεσιακό «δίδυμο» DETROP-OENOS, που διοργανώσει η ΔΕΘ-Helexpo από το Σάββατο 2 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η Wine Plus στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη HELEXPO–ΔΕΘ, υποστηρίζει οινικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε wine bars/ restaurants της Θεσσαλονίκης κατά την εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου – 6 Μαρτίου 2019.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τα κρασιά της Χαλκιδικής
ΠΟΤΕ: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου
ΠΟΥ: Señor
Προξένου Κορομηλά 1, Θεσσαλονίκη, τηλ. 231 0250226
Τα αποστάγματα της Oenos
ΠΟΤΕ: Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, 20:00
ΠΟΥ: Oinovate
Συγγρού 5, Θεσσαλονίκη, τηλ. 23140 13774
Τα κρασιά της ‘Μεσήμβρια Οινοποιητική’
ΠΟΤΕ: Παρασκευή 1 Μαρτίου, 20:00
ΠΟΥ: Villa Luna
Αναλήψεως 40, Πανόραμα, τηλ. 2310 340440
Τα Ξινόμαυρα της Oenos
ΠΟΤΕ: Δευτέρα 4 Μαρτίου
ΠΟΥ: ΖΑΚ
Ν. Πλαστήρα 35, τηλ. 2310 τηλ. 2310 438921
Μετόχι Χρωμίτσας: Η ανακάλυψη και δημιουργία ενός μοναδικού αμπελώνα
ΠΟΤΕ: Τετάρτη 6 Μαρτίου, 20:00
ΠΟΥ: ΜΕΘΗ Bistro & Wine Bar
Λεωφ. Εθνικής Αντίστασης 65, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 482401