«Όλα του γάμου δύσκολα» σήμερα και αύριο στο Φίλυρο με ελεύθερη είσοδο

Μοναδικές βραδιές ποιοτικού θεάτρου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό διοργανώνει και φέτος το Φθινόπωρο ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον στο Φίλυρο στις 3,4 και 8,9,10 Σεπτεμβρίου 2017.

Το ρεπερτόριο των εκδηλώσεων που θα παρουσιαστούν στο μαγευτικό υπαίθριο αμφιθέατρο “Αμαδρυάς” στο ομώνυμο δάσος του Φιλύρου περιλαμβάνει την τρία ελληνικά μονόπρακτα με τίτλο «Όλα του γάμου δύσκολα» σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και αύριο Δευτέρα, 4/9, και ώρα 20:00, και άλλα τρία θεατρικά έργα γνωστών Ελλήνων συγγραφέων.

Στις συνολικά τέσσερις θεατρικές παραστάσεις σύμφωνα με τις κριτικές τις εντυπώσεις κερδίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί των τοπικών θεατρικών ομάδων που με τις αριστοτεχνικές ερμηνείες τους συγκεντρώνουν το χειροκρότημα και το ενδιαφέρον του κοινού.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων:

• Κυριακή 3/9, Δευτέρα 4/9 και ώρα 20:00 «Όλα του γάμου δύσκολα». Τρία ελληνικά μονόπρακτα έργα από την Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου σε σκηνοθεσία Αγγελικής Φουντούκη.

• Παρασκευή 8/9 και ώρα 20:30 «Αυλαία και…πάμε!!» από το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλύρου σε σκηνοθεσία Φωτεινής Αθανασιάδου.

• Σάββατο 9/9 και ώρα 20:30 «Σκηνοθυσίες» μία συγγραφική δουλειά της ομάδας «ΠροβαΤαΜεσανυχτα» σε σκηνοθεσία Βούλας Γεωργιάδου.

• Κυριακή 10/9 και ώρα 20:30«Γιοι και Κόρες» του Γ. Καλαβριανού, από τη Θεατρική ομάδα «Πάνω στο Θέατρο», μαθητών της Β? Λυκείου, σε σκηνοθεσία Χαρούλας Αποστολίδου