Όλγα Γεροβασίλη: «Η εκλογολογία που συντηρείται από τη ΝΔ έχει καταντήσει γραφική»

«Η ΝΔ επαναλαμβάνει την ανευθυνότητα της προηγούμενης αξιολόγησης σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αναρριχηθεί στην εξουσία. Χωρίς πολιτικό λόγο ουσίας, χωρίς προτάσεις, χωρίς καν αντίληψη της πραγματικότητας. Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας απρόσκοπτα και την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο μας ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες, έως το 2019», υπογραμμίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η κυβέρνηση επιδιώκει να σταματήσει η συζήτηση για πρόωρες κάλπες, καθώς η συγκεκριμένη ατζέντα συμβάλλει στην αποσταθεροποίηση, ενώ, εκ των πραγμάτων, οδηγεί και στη συσπείρωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη στο Real.gr έχει ως εξής:

«Η εκλογολογία που συντηρείται από τη Νέα Δημοκρατία και μερίδα των ΜΜΕ έχει καταντήσει γραφική.

Όταν στελεχώνονται νοσοκομεία, βλέπουν εκλογές. Όταν παίρνονται νέες πρωτοβουλίες στην κοινωνική πολιτική, ξαναβλέπουν εκλογές.

Ακόμη κι όταν γίνεται υπουργικό συμβούλιο (πράγμα άγνωστο για την πρώην κυβέρνηση της ΝΔ) το θεωρούν προμήνυμα εκλογών.

Η ΝΔ επαναλαμβάνει την ανευθυνότητα της προηγούμενης αξιολόγησης σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αναρριχηθεί στην εξουσία. Χωρίς πολιτικό λόγο ουσίας, χωρίς προτάσεις, χωρίς καν αντίληψη της πραγματικότητας.

Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας απρόσκοπτα και την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο μας ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες, έως το 2019».